Rangers-unggutt med hat trick i storseier

Postet av Testklubb IR den 3. Mai 2015


Kreider er ett av lagets store talenter, men er blitt sendt opp og ned fra farmerligaen til NHL med jevne mellomrom. Denne sesongen er han imidlertid i ferd med å gjøre et skikkelig gjennombrudd. Med tre scoringer i Rangers' 5-2-seier i Madison Square Garden, fortsatte han den positive trenden.


Kilde: Vg

0 Kommentar

Norsk landslagsspiller klar for Bayern München

Postet av Testklubb IR den 28. Apr 2015

Det skriver Bayern München på sine nettsider. Nora Holstad var i troppen i årets fotball-EM i Sverige, men var ikke særlig involvert på banen. 26-åringen, som har spilt i Kolbotn og Linköpings før hun havnet i Arna-Bjørnar i fjor, gleder seg til nye utfordringer. - Det blir en stor forandring å spille for Bayern München.


Kilde: Vg


0 Kommentar

Hæstad: - Vi er enige om en avtale

Postet av Testklubb IR den 2. Jan 2015

Først steg for å løse Vålerengas økonomiske vanskeligheter er å kutte i lønnsbudsjettet. Klubben melder nå at de har en plan for å kutte over 20 millioner kroner i 2014. - Vi kutter ti millioner i aktiviteter, seks millioner i bemanning og seks millioner i lønn, sier styreleder Åge Petter Christiansen til VG.Kilde: Vg


0 Kommentar

Thoresen ute i seks uker med to brudd i foten

Postet av Testklubb IR den 4. Apr 2014


Det er jævlig kjedelig. Men ikke så mye å gjøre noe med. Slik er idretten. Man kan bli skadet, sier Patrick Thoresen til VG. For en måned siden måtte han melde forfall til landslagets to kamper mot Danmark i Stavanger. Årsaken var en lyske og kneskade. SKA St.Kilde: Vg


0 Kommentar

Ny seier for Thoresen i Russland

Postet av Testklubb IR den 24. Mar 2014


Patrick Thoresens SKA St. Petersburg slo fredag Atlant Moskva med 4-1 i ishockeyligaen KHL. Nordmannen noterte seg for tolv utvisningsminutter.


Kilde: Vg

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline