Rangers-unggutt med hat trick i storseier

Postet av Testklubb IR den 3. Mai 2015


Kreider er ett av lagets store talenter, men er blitt sendt opp og ned fra farmerligaen til NHL med jevne mellomrom. Denne sesongen er han imidlertid i ferd med å gjøre et skikkelig gjennombrudd. Med tre scoringer i Rangers' 5-2-seier i Madison Square Garden, fortsatte han den positive trenden.


Kilde: Vg


Hæstad: - Vi er enige om en avtale

Postet av Testklubb IR den 2. Jan 2015

Først steg for å løse Vålerengas økonomiske vanskeligheter er å kutte i lønnsbudsjettet. Klubben melder nå at de har en plan for å kutte over 20 millioner kroner i 2014. - Vi kutter ti millioner i aktiviteter, seks millioner i bemanning og seks millioner i lønn, sier styreleder Åge Petter Christiansen til VG.Kilde: VgNy seier for Thoresen i Russland

Postet av Testklubb IR den 24. Mar 2014


Patrick Thoresens SKA St. Petersburg slo fredag Atlant Moskva med 4-1 i ishockeyligaen KHL. Nordmannen noterte seg for tolv utvisningsminutter.


Kilde: Vg


Assist-Zucca ble banens beste - skrytes opp i skyene

Postet av Testklubb IR den 5. Feb 2014


Det er fantastisk hvordan han klarer det, å gi de pasningene. Og han gjør det jevnlig. Jeg var bare mottakeren av en god pasning i kveld, sier Zuccarellos rekkekamerat Derek Stepan til NHL. com. Stepan var mannen som noterte seg for Rangers' andre mål for kvelden.


Kilde: Vg


Knallhard poengstraff for Storhamar

Postet av Testklubb IR den 5. Feb 2014


Storhamar har skaffet seg en fordel de ikke har hatt grunnlag for, sier ishockeypresidenten til VG. Han kaller økonomistyringen - eller mangelen på sådan - i Storhamar for økonomisk doping. Gerhard Nilsen sier Hamar-klubben har brukt penger den ikke har. Han refererer "til andre idretter som har bloddoping".


Kilde: Vg