Ny logo!

Postet av Testklubb IR den 10. Apr 2015I dag har vår designer gitt logoen vår en aldri så liten overhaling. Teksten er kraftigere, snillere, lettere å lese og har et mer sportslig preg. Den nye logoen kan lastes ned i høyoppløselige versjoner her. Til sammenligning kan du se den gamle logoen her.

God helg fra alle oss i Idretten Online! :-)Vi lanserer meny temaer og nye bakgrunner

Postet av Testklubb IR den 18. Mar 2015I dag blir det enda enklere å endre design på hovedmenyen! Du kan nå endre til et ferdig definert tema uten å måtte spesifisere hver eneste farge selv. Vi starter med 13 enkle farge temaer, og utvider med flere etter hvert som behovet melder seg! Savner du en farge eller fargekombinasjon må du bare ta kontakt med oss på e-post: support@idrettenonline.noVi har også lansert en ny bakgrunn i like mange farger. Denne heter "IO Crystal" og finnes under Endre bakgrunn i Kontrollpanelet for dere som er administratorer. Vi har også oppgradert bakgrunn katalogen med kategorier slik at det nå blir enklere å finne frem. Flere nye bakgrunner vil bli lagt til fortløpende, så her er det bare å glede seg! :)


God jul fra Idretten online

Postet av Testklubb IR den 19. Des 2014Nå er det jul og vi nærmer oss slutten av året. Vi vil i den anledning takke dere for et fantastisk samarbeid, og for alle de positive og hyggelige tilbakemeldingene dere har gitt oss. Vi gleder oss til å jobbe videre med dere alle, og til å vise dere mange nye og spennende funksjoner i året som kommer!

Vi i Bloc og Idretten Online ønsker dere alle en riktig God Jul og et godt nytt år!Med bart blir det fart!

Postet av Testklubb IR den 28. Nov 2014Vi feirer beste uke i november med 12 nye klubber på IdrettenOnline!

Vi liker rekorder, og mot månedsskiftet klinker vi til med November's beste uke der 12 klubber har fått nye fine hjemmesider!

I den anledning fyller vi Champagneglasset og sikter inn mot nye høyder!

Vi ønsker dere alle en riktig god helg!

Hilsen

Rogerio, Ole, Kent, Joakim og ØyvindChampagne!

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Vi har fått fantastisk respons fra idrettsklubber rundtom i hele landet, og i dag feirer vi salgs og support teamet med Champagne! Vi gleder oss til å hjelpe flere klubber, og til å vise frem mye nytt og spennende i tiden fremover.

God helg fra oss i IdrettenOnline!