God jul fra Idretten online

Postet av Testklubb IR den 19. Des 2014Nå er det jul og vi nærmer oss slutten av året. Vi vil i den anledning takke dere for et fantastisk samarbeid, og for alle de positive og hyggelige tilbakemeldingene dere har gitt oss. Vi gleder oss til å jobbe videre med dere alle, og til å vise dere mange nye og spennende funksjoner i året som kommer!

Vi i Bloc og Idretten Online ønsker dere alle en riktig God Jul og et godt nytt år!Med bart blir det fart!

Postet av Testklubb IR den 28. Nov 2014Vi feirer beste uke i november med 12 nye klubber på IdrettenOnline!

Vi liker rekorder, og mot månedsskiftet klinker vi til med November's beste uke der 12 klubber har fått nye fine hjemmesider!

I den anledning fyller vi Champagneglasset og sikter inn mot nye høyder!

Vi ønsker dere alle en riktig god helg!

Hilsen

Rogerio, Ole, Kent, Joakim og ØyvindNye hjemmesider til Hobøl IL

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Fleridrettsklubben Hobøl IL har fått nye hjemmesider av oss! Vi ønsker de lykke til videre og velkommen til Idretten Online!

http://hobol-il.idrettenonline.no/


Legg til tabell-stiler i editoren

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014

Du kan nå legge til tabell-stiler i editoren. Dette gjør at du kan velge om du vil ha en synlig tabell, eller om den skal være usynlig og kun vise innholdet i hver celle.

Hvordan legge til tabell-stiler: KantlinjerHvordan legge til tabell-stiler: RadstriperHvordan fjerne tabell-stiler:

Enklere å holde styr på publiserte nyheter

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014
Snart blir det enklere å holde styr på publiserte nyheter! Tallet øverst i hjørnet indikerer at widgeten lister ut f.eks. den 4. nyheten publisert til siden du er på.


Nye hjemmesider til Tiller Fotball

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Tiller Fotball har kommet på plass med nye hjemmesider med nyheter, blogg, kalender, facebook, twitter og google kalender integrasjon, etc. Her har de virkelig brettet opp ermene og klart å utnytte potensialet i hjemmesideløsningen!

www.tillerfotball.no


Champagne!

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Vi har fått fantastisk respons fra idrettsklubber rundtom i hele landet, og i dag feirer vi salgs og support teamet med Champagne! Vi gleder oss til å hjelpe flere klubber, og til å vise frem mye nytt og spennende i tiden fremover.

God helg fra oss i IdrettenOnline!


Nye hjemmesider til Driv IL

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Vi i Idretten Online er stolte over å ha levert nye hjemmesider til Driv IL, og syns det er utrolig gøy å se hvor fort de kom i gang med blogging, instagram, bilder og mye mer!

www.driv-il.no


Ny seier for Thoresen i Russland

Postet av Testklubb IR den 24. Mar 2014


Patrick Thoresens SKA St. Petersburg slo fredag Atlant Moskva med 4-1 i ishockeyligaen KHL. Nordmannen noterte seg for tolv utvisningsminutter.


Kilde: Vg


Assist-Zucca ble banens beste - skrytes opp i skyene

Postet av Testklubb IR den 5. Feb 2014


Det er fantastisk hvordan han klarer det, å gi de pasningene. Og han gjør det jevnlig. Jeg var bare mottakeren av en god pasning i kveld, sier Zuccarellos rekkekamerat Derek Stepan til NHL. com. Stepan var mannen som noterte seg for Rangers' andre mål for kvelden.


Kilde: Vg


Knallhard poengstraff for Storhamar

Postet av Testklubb IR den 5. Feb 2014


Storhamar har skaffet seg en fordel de ikke har hatt grunnlag for, sier ishockeypresidenten til VG. Han kaller økonomistyringen - eller mangelen på sådan - i Storhamar for økonomisk doping. Gerhard Nilsen sier Hamar-klubben har brukt penger den ikke har. Han refererer "til andre idretter som har bloddoping".


Kilde: Vg


Hockeyekspert: - Får vondt av å se Tollefsen bli utvist

Postet av Testklubb IR den 5. Feb 2014


Tollefsen er en taklingsspiller. Hvis han skal få matchstraff for den taklingen, må han jo slutte å spille i Sverige. Jeg håper det går bra med Tobias Forsberg, men jeg synes synd på en spiller som Tollefsen. Han er ikke en pasningsspiller, han er ikke en målskytter.


Kilde: Vg


Zuccarello knuste sin gamle lagkamerat

Postet av Testklubb IR den 5. Feb 2014


Zuccarello vartet opp med en frekk målgivende pasning og var blant kampens beste natt til torsdag. Nordmannen ble trukket frem som den tredje beste spilleren i oppgjøret, bak Rangers-keeper Henrik Lundqvist og Brian Boyle. Jevgenij Malkin, en av verdens beste ishockeyspillere og tidligere lagkamerat med Zuccarello i russiske KHL, ble avspist med en målgivende pasning.


Kilde: Vg


Csiszar reddet Vålerenga i forlengning

Postet av Testklubb IR den 5. Feb 2014

Bare sju minutter hadde gått av første periode da Sondre Olden sørget for kampens første scoring. Serielederne virket trygge, og da Tobias Lindström økte ledelsen i annen periode stilte gjestene veldig sterkt. Men Rosenborg kom bedre med mot slutten av perioden. Jordan George og Jamie Milam sørget for 2-2 i løpet av tre minutter.


Kilde: VgEks-spillere saksøker NHL

Postet av Testklubb IR den 4. Feb 2014


Saksøkerne hevder at ligaen har visst om farene ved gjentatte hodeskader og burde tatt grep for lenge siden, for å informere og beskytte spillerne sine. Så langt har 10 spillere signert søksmålet, og det er ventet at gruppen skal øke. Søksmålet er gjort på vegne av alle som la opp før 14.


Kilde: Vg


Coop-sjefen misliker Northugs russermelding

Postet av Testklubb IR den 2. Feb 2014


Slik jeg leser det, uten kunnskap om saken og uten å ha snakket med Petter, så liker jeg det ikke, sier Coops administrerende direktør Svein Fanebust til VG. Matvaregiganten sponser Petter Northugs treårige privatsatsing med mellom ni og elleve millioner kroner årlig.


Kilde: Vg