Melding fra FotballData

Postet av Testklubb IR den 11. Jun 2015

NFF melder at de de siste par dagene har hatt forsinkelse/etterslep i oppdateringene av tabellene sine i forhold til innmeldte resultater. Dette er nå fikset, men det kan være forsinkelser/etterslep inntil i morgen tidlig (fredag).


FotballData er tilbake

Postet av Testklubb IR den 30. Mai 2015

Den nevnte NFF-tjenesten er nå oppe og går igjen og leverer oppdaterte data.


FotballData del 2

Postet av Testklubb IR den 30. Mai 2015

På grunn av utfall av en tjeneste hos NFF leveres det inntil videre ikke oppdateringer på kampresultater, tabeller osv. fra Fotballdata. Data er ajour per kl 00.15 30. mai. Feilen oppsto i løpet av natten, og NFF jobber med saken. Vi har foreløpig ikke noe tidsangivelse på løsing av feilen.

Det er uklart om feilen har noen sammenheng med det tidligere meldte turneringsproblemet, dvs. at turneringen tilsynelatende ikke har noen kamper.

Kommer tilbake med mer informasjon.


FotballData

Postet av Testklubb IR den 29. Mai 2015

NFF melder om problemer med tjenesten som leverer informasjon til Fotballdata. Samtlige turneringer er “tomme”, dvs ingen kamper i turneringer er synlige. NFF jobber med saken og melder fra når problemet er fikset.


Rangers-unggutt med hat trick i storseier

Postet av Testklubb IR den 3. Mai 2015


Kreider er ett av lagets store talenter, men er blitt sendt opp og ned fra farmerligaen til NHL med jevne mellomrom. Denne sesongen er han imidlertid i ferd med å gjøre et skikkelig gjennombrudd. Med tre scoringer i Rangers' 5-2-seier i Madison Square Garden, fortsatte han den positive trenden.


Kilde: Vg


Endringslogg - Uke 16

Postet av Testklubb IR den 20. Apr 2015

I dag introduserer vi endringslogg her på Idretten Online. Denne vil skrives ukentlig, og ta for seg litt om hva som er fikset, endret og nytt på hjemmesideløsningen.

 • Når du nå legger til ny side kan du nå krysse av om du vil legge til siden i hovedmenyen med en gang. Velger du å ikke legge siden til hovedmeny med en gang kan legge den til senere under organiser meny fra skiftenøkkel ikonet.
 • Filarkiv har nå fått støtte for filformatene .EPS, .AI for logoer og illustrasjoner. I tillegg har vi lagt inn støtte for .OCD for OCAD kartografi.
 • En feil hvor arrangementet ikke ble fjernet fra nyhetssiden/magasinet når arrangementet ble slettet er nå rettet opp i.
 • Ny blogg post på veggen til profilene viser nå hele innlegget i stedet for avkortet 700 tegn som det var tidligere).
 • YouTube widget har blitt skrevet om slik at den nå fungerer i eldre nettlesere samt mobil.
 • En golfklubb sendte inn ønske om flere bildebakgrunner, så vi laget 7 nye bakgrunner til golfklubbene. Disse finner du her. Finner du ingen bakgrunner som passer din klubb? Ta kontakt med dine ønsker på support@idrettenonline.no.
 • Idretten Online tilbyr nå en tjeneste hvor vi tar for oss vektorisering av logoen din slik at den kan brukes både på skjerm og i høyoppløselige print formater. Når dette er gjort gjør vi den tilgjengelig for nedlasting på siden din. Mer om denne tjenesten kan du lese her.
 • Finpusset utseendet til diverse widgets som er i bruk på lagsider.
 • Det er lagt inn en tynn lysegrå strek rundt bilde på nyhet widgets slik at bilder som er hvite i kantene ikke går i ett med bakgrunnen.


Ny logo!

Postet av Testklubb IR den 10. Apr 2015I dag har vår designer gitt logoen vår en aldri så liten overhaling. Teksten er kraftigere, snillere, lettere å lese og har et mer sportslig preg. Den nye logoen kan lastes ned i høyoppløselige versjoner her. Til sammenligning kan du se den gamle logoen her.

God helg fra alle oss i Idretten Online! :-)Så enkelt er Idretten Online i bruk!

Postet av Testklubb IR den 7. Apr 2015


En smakebit på hvor enkelt det er å bruke Idretten Online som hjemmesideløsning. I videoen ser du klipp fra hvordan man tilpasser design og publiserer et blogginnlegg! Lyst å se mer? Ring 24076500 eller send kontakt oss på support@idrettenonline.no og be oss om å holde en presentasjon av løsningen! :)


Stor-oppdatering av referansesiden!

Postet av Testklubb IR den 27. Mar 2015

Vi er nå oppe i over 220 klubber, og som dere sikkert skjønner har det vært litt vanskelig å holde egne hjemmesider oppdatert med så mange fantastiske klubber å lage hjemmeside for. Heldigvis har vi en utrolig flink og dedikert gjeng som ikke er redd for å jobbe sene kvelder - og sånt blir det resultater av! Først ute er en oppdatert Referanser side med mange flotte eksempler på hva idrettsklubber, forening og kretser har fått til med vår hjemmesideløsning.

Se flere eksempler på Referanser siden


Vi lanserer meny temaer og nye bakgrunner

Postet av Testklubb IR den 18. Mar 2015I dag blir det enda enklere å endre design på hovedmenyen! Du kan nå endre til et ferdig definert tema uten å måtte spesifisere hver eneste farge selv. Vi starter med 13 enkle farge temaer, og utvider med flere etter hvert som behovet melder seg! Savner du en farge eller fargekombinasjon må du bare ta kontakt med oss på e-post: support@idrettenonline.noVi har også lansert en ny bakgrunn i like mange farger. Denne heter "IO Crystal" og finnes under Endre bakgrunn i Kontrollpanelet for dere som er administratorer. Vi har også oppgradert bakgrunn katalogen med kategorier slik at det nå blir enklere å finne frem. Flere nye bakgrunner vil bli lagt til fortløpende, så her er det bare å glede seg! :)


Hvordan endre bildevisning til en nyhets widget

Postet av Testklubb IR den 13. Feb 2015


Nå kan administratorer definere hvilket bildeforhold nyhetsbildene skal benytte. Du kan velge mellom blant annet 3:2 som er standard for de fleste kameraer, 16:9 som er typisk for widescreen film, eller 1:1 hvor begge sidene er like lange og gir et firkantet bilde slik som hos instagram.

Slik gjør du:

 1. Pass på at du er logget inn med en profil som har administrator-tilgang.
 2. Trykk på skiftenøkkel-ikonet øverst til høyre og trykk Gå i admin modus
 3. Beveg muspilen over nyhets-widgeten du ønsker å endre, trykk på det grønne penn-ikonet og velg Endre Widget.
 4. Velg Image i menyen til venstre i det sorte widget panelet på bunnen av siden, definer hvilket sideforhold du ønsker at bildet skal beskjæres til, og trykk Lagre.Hæstad: - Vi er enige om en avtale

Postet av Testklubb IR den 2. Jan 2015

Først steg for å løse Vålerengas økonomiske vanskeligheter er å kutte i lønnsbudsjettet. Klubben melder nå at de har en plan for å kutte over 20 millioner kroner i 2014. - Vi kutter ti millioner i aktiviteter, seks millioner i bemanning og seks millioner i lønn, sier styreleder Åge Petter Christiansen til VG.Kilde: Vg