Velkommen til Vårmønstring

Postet av Brusand Idrettslag den 2. Mai 2022

VELKOMMEN TIL VÅRMØNSTRING

Mandag 06 juni, kl. 15.00, i Ognahallen.

(familie 100kr, barn 30kr, voksne 50kr)

SERVERING VED BORDENE

ÅRESALG I PAUSEN

FINE GEVINSTER

Styret i Brusand Idrettslag - Turngruppa vil rette en stor takk til O.C.Roxman bakeri og konditori, som sponser frokostbrød til årets vårmønstring, og til Hølland Gård, som har gitt oss blomstene på bordene.

Det blir fellestrening i forkant av årets vårmønstring, mandag 30 mai, kl.16.30. Gymnaster bes møte kl.14.30 på vårmønstringen, for å få utdelt oppvisningsklær. Husk å levere inn drakta til partiets trener etter oppvisningen.  Ved eventuelle spørsmål, kontakt partiets trener.

MVH.BRUSAND IDRETTSLAG – TURNGRUPPA

Volleyball for voksne og Fotballtrening for damer

Postet av Brusand Idrettslag den 8. Mar 2022

Vi ønsker å starte opp Volleyball for voksne. Dette er bare for gøy, DU er hjertelig velkommen. Trening er mandager i idrettshallen fra 19.30.

Fotballtrening for damer søndager klokken 20.00 i ballbingen ved fotballbanen/skulen. Dette er også bare for gøy og sosialt. Alle er hjertelig velkomne her og.

Håndball jenter 10

Postet av Brusand Idrettslag den 15. Feb 2022

Brusand IL Håndball

Jenter 10

Brusand IL Håndball har lyst å starte opp ett håndball lag for jenter i 5. og 6. klasse.

Trening blir tirsdager fra 17.45-19.00

Første trening etter vinterferien: tirsdag 08.mars 2022

Me har fått trener og er klar til å ta imot alle jenter i 5. og 6. klasse.

Me ønsker ei tilbakemelding på kven som ønsker å komme. Det er ingen binding, men det er greit å vite om det kjem nokon, og evt ca kor mange.

Det vil bli sendt ut medlemskontingent, på 200 kr, for 2022(for dei som ikkje allerede er medlem fra før)

Treningsavgift vil vær 0,- for resten av sesongen.

Dersom det fortsetter, så blir det sendt treningsavgift til høsten 2022.

Håper mange ønsker å koma å prøva seg.

Ta kontakt for å melde interesse på:

mail: elisabeth.steinnes@lyse.net

mobil: 91763601