Oppstart allidrett 2017 - Informasjon klubbrenn

Postet av Tyristubben IF - Allidrett den 1. Jan 2017

Hei alle sammen.

Riktig godt nytt år. Håper små og store har hatt en koselig juleferie.

Oppstart for allidrett blir tirsdag 10. januar kl. 17.00.

Da er nye og gamle medlemmer velkomne til å bli med oss på lek og moro i hallen.

Mandag 16/1 - er det første klubbrenn som skigruppa arrangerer, dersom det er snøforhold til det. Allidreten har i alle år samarbeidet med skigruppen på klubbrenn for å få dette til. Allidreten har i ansvar for å varme saft til barna som går renn.

Litt informasjon: Gi beskjed dersom ditt barn skal barna stille på klubbrenn - for da blir foresatt satt opp på å hjelpe til på dugnad. Allidretten trenger 2 foreldre pr renn.

Hvis det ikke passer må en få noen andre til å ta vakten sin. Saft blir kjøpt inn. Saftkoker står i skibua og vann hentes inne på klubbhuset. Saften må settes tidsnok på, slik at de minste barna får varm saft når de går i mål, og den må ikke være for varm. Vi bruker å stå ute med et bord ved skibua og deler ut med øse i hver kopp. Vi har i ansvar for å passe på at alle kaster kopper i søpla, deretter sette bort saftkoker og rydde inn bordet på slutten av arrangementet.


* Dersom det er stor interesse for å gjennomføre allidrett i hallen - samtidig som det blir arrangert klubbrenn - så gjør vi dette. Men jeg tenker å høre med hva dere som foreldre ønsker.


Vi gleder oss til oppstart!

Ta kontakt dersom det skulle være noe.

Med vennlig hilsen Siri B. Røste


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.